Hyvät uskolliset konserttivieraamme,

Joudumme siirtämään Grigori Sokolovin resitaalia jälleen kerran. Etelä-Suomen aluehallintoviraston viimeisimpien pandemiantorjuntamääräysten mukaan syyskuun aikana voidaan konserttisaliin ottaa yleisöä puolet sen kapasiteetista niin, että turvaetäisyydet säilyvät.

Toiveissamme oli, että salit olisi avattu 75% täyttöasteella, joka olisi mahdollistanut tämän konsertin järjestämisen.

Niinpä sitten siirrämme konserttia vielä kerran ja toivomme kevääksi parempia aikoja! Sokolovin kalenterista on löytynyt päivämäärä 15.5.2022, joka on VIIDES päivämäärä tälle konsertille. Jälleen kerran voitte pitää lippunne, koska ne pysyvät voimassa, mutta ymmärrämme tietenkin, jos haluatte rahanne takaisin.

Liput voi palauttaa toukokuun loppuun 30.9.2021 saakka. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, ei käsittelykuluja tai toimitusmaksuja. Ticketmaster hoitaa kaikki nämä lippupalautukset.

Tämä pandemia-aika on ollut taidemusiikkielämälle todella raskasta. Olemme kokeneet valtavan epäoikeudenmukaisena sen, että turvallisesti ja erittäin kurinalaisesti järjestetyt tilaisuudet ovat olleet muualla vallinneen fataalin huolettomuuden panttivankeina. Jo vuosi sitten, paljon ennen nykyistä rokotekattavuutta, klassisen musiikin tilaisuudet järjestettiin kirjaimellisesti hybriditurvallisuusohjeita noudattaen. Nytkään emme halua tinkiä turvallisuudesta. Toivomme hartaasti, että maahan saadaan pian aikaan koronapassi ja/tai kaikista yleisörajoituksista voidaan luopua varmistamalla kuulijoiden turvallisuus muilla keinoin.

Toivotamme hyvää syyskautta ja suuria elämyksiä muissa konserteissa Grigori Sokolovin toukokuista vierailua odotellessa!