Kukapa meistä olisi pessimismin syvimmässäkään alhossa uskonut, että joudumme vielä kerran siirtämään Grigori Sokolovin resitaalia!

Pandemian takia konsertti ei ollut mahdollinen kesäkuussa 2020, ei liioin syyskuussa 2020 – eikä se ole mahdollinen edes toukokuussa 2021! Olemme pitäneet toivoa yllä niin itsepintaisesti, että toukokuun 22. päivän konserttivaraus on Musiikkitalon kevään viimeinen, ja sekin nyt siis peruutettu. Nyt nimittäin tiedämme jo varmasti, että meille ei sallita ottaa teitä, ihana ja uskollinen tuhatpäinen yleisömme, toukokuussa saliin minkäänlaisin kuviteltavissa olevin turvajärjestelyin. Niinpä konserttia siirretään jälleen kerran. Grigori Sokolovin ja Helsingin Musiikkitalon vahvistama uusi päivämäärä on lauantai 25. syyskuuta 2021.
 
Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös syyskuussa 2021. Ticketmaster lähettää lipun ostaneille sähköpostitse asiakaskirjeen, jossa kerrotaan konsertin siirtymisestä ja antaa ohjeet lippujen palauttamiseen, mikäli uusi ajankohta ei sovi.

Liput voi palauttaa toukokuun loppuun 31.5.2021 saakka. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, ei käsittelykuluja tai toimitusmaksuja. Ticketmaster hoitaa kaikki nämä lippupalautukset.