Pekka Kuusiston ja Johanna Juholan KRAFTin ensikonsertti oli Viitasaaren Musiikin Aika -festivaalilla kesällä 2005. NytTexicall Recordsilla debyyttilevynsä julkaiseva duo pyrkii monimuotoiseen ilmaisuun ja musiikilliseen kommunikointiin. Metelöimistä ryydittää laaja soitinvalikoima sähkövempaimineen ja kellopeleineen. Ihmisäänikin saa tilaisuutensa kun soittajilta loppuvat kädet. Levyn vierailevina taiteilijoina kuullaan Kirmo Lintistä (piano), Tommy Lindgren (vocals) ja Jaakko Luomaa (fagotti). Yhtyeen ohjelmisto koostuu pääosin jäsentensä omista perinne- ja elektronisen musiikin suuntaan kumartavista teoksista.
Max Höjd –levyn julkistamistilaisuus on Espoon kulttuurikeskuksen Cafe Louhessa 16.1. klo 19.00. Tilaisuudessa esiintyy Kraftin lisäksi Orkestar Bordurka.
Soittajien tekninen taso on huikaiseva, mutta suurimman vaikutuksen teki esityksen inhimillisyys ja lämmin huumori…Kuten iskuryhmän toinen puolisko asian ilmaisi, ”Täydellistä”.
Jyrki Kallio, Aamulehti blogit 3.1.2009 (Kraft Suisto -klubilla Hämeenlinnassa 08)
Pekka Kuusistohan pystyy vaikka mihin, ja kun viulu ei riittä otetaan mukaan laulu ja vihellyskin. Kun yhtä nopealiikkeisenä partnerina on Johanna Juhola, musiikissa on parhaimmillaan yllätystä ja välittömän keksimisen riemua. Juhani Koivisto, Kainuun Sanomat 19.7.2006 (Kraft Kuhmon Kamarimusiikissa Kuhmo-talossa 06)
14.1.2009