Pirjo Aittomäen, Anna-Mari Kähärän ja Mervi Hiltusen How Many Sisters juhlii ensi vuonna pyöreitä vuosia. 20 vuoden iän saavuttava yhtye lauloi itsensä suuren yleisön tietoisuuteen vuosina 1992–93 lähetetyn Pellit auki -ohjelman house bandina. Yhtye on alusta asti kaihtanut musiikillista lokerointia, repertuaariin on mahtunut niin schlagereita kuin etnoakin ja säestävät kokoonpanot ovat vaihdelleet big bandeistä sinfoniaorkestereihin. Erityisen merkitykselliseksi on muodostunut vuonna 1994 alkanut yhteistyö Kirmo Lintisen kanssa. Vuonna 2004 ilmestyi Georg Malmsten säätiön Kähärälle ja Lintiselle myöntämän  apurahan turvin sinfoniaorkesterien kanssa toteutettava Ikävä omia maita -konserttikokonaisuus Yhtye esiintyy usein myös ilman säestystä, a cappella.
How Many Sisters on nykyään ohjelmiston suhteen omavarainen ja keskittyy esittämään konserteissaan Kähärän ja Lintisen tuotantoa. Vahvasti omaäänisessä ja tunnistettavassa sävelkielessä ja tyylillisesti rikkaissa ja vivahteikkaissa sovituksissa voi kuulla vaikutteita niin kansanmusiikista, jazzista kuin klassisesta musiikistakin. Sekä suomen- että englanninkieliset laulutekstit löytyvät useimmiten runoudesta, eri aikakausien klassikoista ja nykyrunoilijoilta.
20-vuotista taivaltaan yhtye juhlii muun muassa levyttämällä Tapiola Sinfoniettan kanssa Ikävä omia maita -produktion. Levy julkaistaan keväällä 2008. Tärkeässä osassa pyöreiden vuosien juhlinnassa on myös Laulan koska laulattaa –konserttikokonaisuus yhdessä Kirmo Lintisen kanssa.
Laulan koska laulattaa –konsertissa ovat pääosassa Anna-Mari Kähärän sävellykset suomalaisten ja angloamerikkalaisten runoilijoiden teksteihin. Mukana on materiaalia niin Ikävä omia maita –produktiosta kuin Kirmo Lintinen Trion kanssa tehdyltä Thank you for the kiss –jazzlevyltä, a cappella –numeroita unohtamatta. Lue lisää Laulan koska laulattaa -projektista. 13.10.2008
kuva: Fleur Wilson