Syistä, jotka hyvin tunnemme, konserttielämä on pysähtynyt juuri nyt lähes kokonaan. Pandemian helpottamisen ajankohtaa ei kukaan pysty tällä hetkellä täsmällisesti ennustamaan, mutta ikävä oletuksemme on, että kesäkuussa ei musiikkimaailmakaan ole vielä valmis palaamaan vanhoihin uomiinsa. Siksi siirrämme hartaasti odotetun kesäklassikkomme, Grigori Sokolovin pianoresitaalin, syksyyn. Uusi päivämäärä on 27. syyskuuta 2020.

Kesäkuun konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Ticketmaster lähettää lipun ostaneille sähköpostitse asiakaskirjeen, jossa kerrotaan konsertin siirtymisestä ja antaa ohjeet lippujen palauttamiseen, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Liput voi palauttaa 9.6.2020 saakka. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, ei käsittelykuluja tai toimitusmaksuja. Ticketmaster hoitaa kaikki asiaan liittyvät käytännön järjestelyt.

Grigori Sokolov on joutunut peruuttamaan kaikki konserttinsa maaliskuusta lähtien. Iloksemme voimme kuitenkin kertoa, että hän on pysynyt terveenä ja aloittaa julkisen konsertoinnin heti kun se on mahdollista.

Katso konsertin tiedot ja osta liput:

https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtumat/2020-09-27/siirretty-grigori-sokolov