Fazer Konserttitoimistolla on ilo aloittaa yhteistyö cembalisti Elina Mustosen kanssa. 

Elina Mustosen muusikonura käynnistyi kahdeksanvuotiaana cembalo-opinnoilla. Sibelius-Akatemian jälkeen hän siirtyi Ton Koopmanin oppilaaksi Amsterdamin Sweelinck-Conservatoriumiin, missä hän suoritti solistidiplomin vuonna 1988. Keväällä 2006 Elina Mustonen valmistui musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiasta.

Mustonen on kysytty solisti ja kamarimuusikko niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on vieraillut ahkerasti kesäfestivaaleillamme Kuhmon Kamarimusiikista Helsingin Juhlaviikoille. Ulkomailla Elina Mustosta on kuultu Virossa, Islannissa, Englannissa, Saksassa, Italiassa, Hollannissa, Ranskassa, Belgiassa, Espanjassa, Portugalissa ja Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt myös useimpien suomalaisten orkestereiden solistina (mm. RSO, Tapiola Sinfonietta, Sinfonia Lahti ja Keski-Pohjanmaan kamariorkesteri). Keskeisimpien barokkikonserttojen lisäksi Elina Mustosen ohjelmistoon kuuluvat mm. Francis Poulencin, Bohuslav Martinun ja Manuel de Fallan cembalokonsertot.

Solistiuransa ohessa Elina Mustonen nauttii arvostusta myös pedagogina. Hän on toiminut cembalon- ja continuosoiton sekä cembalopedagogiikan opettajana Sibelius-Akatemiassa vuodesta 1983 lähtien.

Mustoselle on myönnetty Valtion säveltaidetoimikunnan esittävän säveltaiteen apuraha vuosiksi 2000 – 2002 ja 2009 – 2011 sekä Suomen Kulttuurirahaston vuoden apuraha vuosina 2004 ja 2005.