Voimme ylpeinä ja iloisina ilmoittaa aloittaneemme kuluvana syksynä yhteistyön bassobaritoni Nicholas Söderlundin (s.1977) kanssa. Söderlund on monipuolisen muusikkouden omaava laulaja joka on kotonaan niin konsertti- kuin oopperalavoillakin.

Nicholas Söderlund voitti toisen palkinnon Lappeenrannan laulukilpailussa vuonna 2006 ja ylsi syksyllä 2007 niinikään toiselle palkinnolle kansainvälisessä Sibelius -laulukilpailussa. Muista tunnustuksista mainittakoon Suomen Wagner -seuran Bayreuth -stipendi ja Martti Talvela -säätiön tunnustuspalkinto vuodelta 2007 sekä Karita Mattila -stipendi vuodelta 2009.

Nicholas Söderlund on aktiivinen konserttilaulaja ja on esiintynyt useiden suomalaisten orkestereiden solistina. Söderlund on esiintynyt oratorio- ja passiosolistina sekä omin Lied- ja kirkkokonsertein Pohjoismaiden lisäksi mm. Venäjällä, Virossa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Italiassa. Ammatillisen oopperadebyyttinsä hän teki Suomen Kansallisoopperassa keväällä 2007 Fredrik Paciuksen oopperassa Kung Karls jakt ja on debyytistään lähtien kuulunut vakituisiin vierailijoihin Suomen Kansallisoopperassa. Esiintymisistä Suomalaisissa alueoopperoissa mainittakoon mm. päärooli Jorma Panulan Joutilas mies -oopperassa Nivalan jäähallissa kesällä 2008. Kaudella 2008-2009 Söderlund oli kiinnitettynä Baselin oopperaan Sveitsissä. Kauden 2011-12 rooleista mainittakoon Grovesin rooli Adamsin Doctor Atomicissa Suomen Kansallisoopperan uudessa tuotannossa.

Nicholas Söderlund on tehnyt useita nauhoituksia Suomen Yleisradiolle. Hän on myös erityisen aktiivinen uuden suomalaisen musiikin esittäjä ja onkin kantaesittänyt mm. Olli Kortekankaan, Jouni Kaipaisen, Pasi Lyytikäisen, Jukka Linkolan, Juhani Haapasalon ja Harri Kerkon teoksia.