Yksi aikakautemme valovoimaisimmista oopperalaulajista, walesilainen baritoni Bryn Terfel konsertoi Helsingin Musiikkitalossa marraskuun 20. päivänä 2013 klo 19. Terfelin lisäksi konsertissa lavalle astuu huimaa uraa oopperalavoilla tekevä amerikkalaissopraano Rachel Willis-Sørensen ja Helsingin kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari  Gareth Jones.  Konsertin ohjelma koostuu Richard Wagnerin oopperamusiikista ja sisältää aarioita, duettoja ja alkusoittoja.

Pohjoismaihin suuntautuva kiertue juhlistaa Wagner –juhlavuotta ja tarjoaa yleisölle mahdollisuuden syventyä Wagner-sointikylpyyn maailman huipulta.  Walesilainen baritonijätti aloitti uransa Mozartin parissa. Tällä hetkellä erityisesti Wagner-rooleissa loistava baritoni on tullut tunnetuksi myös Puccini- ja Strauss-tulkinnoista. Useista konsertti- ja liedprojekteistaan palkittu laulaja on kotonaan myös musikaali- ja viihdesävelmien parissa.  Maanviljelijäperheeseen syntyneen laulajan taival kulki rugbykentiltä ja walesilaisten kansanlaulujen parista suoraan oopperataivaan kirkkaimmalle tähtikartalle. Ensivierailullaan Suomessa helmikuussa 2011 Terfel kerrassaan hullaannutti helsinkiläisyleisön.

Konsertin järjestää ICO Classics yhteistyössä Helsingin kaupunginorkesterin kanssa.  Konsertin tuottajana toimii Fazer Konserttitoimisto Oy.

Liput myynnissä Lippupisteessä 11.3 klo 9:00 alkaen. Lippujen hinnat ovat 140/120/80 euroa.