Fazer Konserttitoimistolla on ilo aloittaa yhteistyö baritoni Waltteri Torikan (s. 1984) kanssa. Torikka on nuoren laulajasukupolven lupaavimpia ääniä. Useiden tunnustusten ja kilpailumenestysten joukosta mainittakoon Lappeenrannan laulukilpailun voitto vuodelta 2010 sekä Aix-en-Provence –festivaalin HSBC-laureates –palkinto vuodelta 2009.

Torikka on Suomen Kansallisoopperan solistiharjoittelija kaudella 2012-13, ja kuluvan kauden roolitöitä ovat mm. Papageno (Taikahuilu), Silvio (Pajatso), Belcore (Lemmenjuoma) ja nimirooli Jukka Linkolan oopperassa Robin Hood. Viimeaikaisista roolitöistä mainittakoon Melot Richard Wagnerin oopperassa Tristan ja Isolde (Esa-Pekka Salonen/Peter Sellars) Helsingin juhlaviikoilla sekä Baltic Sea -festivaalilla Tukholman Berwaldhallenissa. Torikka on aktiivinen lied- ja konserttilaulaja ja hän on esiintynyt mm. Radion sinfoniaorkesterin, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin, Tapiola Sinfoniettan ja Camerata Salzburgin solistina.

Keväällä 2012 Torikka valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksesta opettajanaan Pekka Kähkönen. Vuosina 2009-2012 Torikka opiskeli Kööpenhaminan ooppera-akatemiassa.  Torikka täydensi opintojaan Saksassa vuonna 2008 Karlsruhen musiikkikorkeakoulussa prof. Roland Hermannin johdolla.