Fazer Konserttitoimistolla on ilo aloittaa yhteistyö pianisti Antti Siiralan (s. 1979) kanssa. Siiralan kansainvälinen ura alkoi 1997 Wienin Beethoven-kilpailun voitosta. Tätä seurasivat ensimmäiset palkinnot Lontoon pianokilpailussa 2000 sekä Dublinin pianokilpailussa 2003. Kilpailuvoittojen sarja huipentui syksyllä 2003 ensimmäiseen palkintoon Leedsin pianokilpailussa, jossa Siirala voitti myös yleisöäänestyksen.

Antti Siirala on esiintynyt monissa Euroopan keskeisissä musiikkikeskuksissa, mm. Berliinin Filharmoniassa, Wienin Musikvereinissa, Pietarin Filharmoniassa ja Amsterdamin Concertgebouwssa. Hän on myös konsertoinut Yhdysvalloissa (New Yorkin debyytti Alice Tully Hallissa 2004) ja Aasiassa. Siirala on vieraillut monilla merkittävillä festivaaleilla, mm. La Roque d’Antheronin ja Ruhrin pianofestivaaleilla ja Marlboron festivaalilla. Suomessa häntä on kuultu kaikilla suurimmilla musiikkijuhlilla sekä useimpien ammattiorkesterien solistina.

Antti Siirala on työskennellyt yhdessä monien maineikkaiden kapellimestarien kanssa, joihin lukeutuvat  Esa-Pekka Salonen, Herbert Blomstedt, Neeme ja Kristjan Järvi, Paavo Berglund, Jukka-Pekka Saraste, Sakari Oramo, Osmo Vänskä, Eiji Oue, Michael Gielen ja Mikko Franck. Hän on esiintynyt mm. Pietarin Filharmonikoiden, Wienin Sinfonikkojen ja Tonkünstler-orkesterin, Berliinin DSO:n, Saksan HR (Frankfurt)- SDR (Köln)- NDR (Hannover)- ja SWR (Freiburg, Baden-Baden) -orkesterien, Bambergin Sinfonikkojen, Birminghamin sinfoniaorkesterin, Hallé-orkesterin,  Ruotsin Radion orkesterin, Firenzen Maggio Musicalen, Belgian kansallisorkesterin,  Haagin Residentie-orkesterin, Varsovan Filharmonikkojen, San Franciscon, Detroitin ja New Jerseyn sinfoniaorkesterin, New Japan Philharmonic- Tokyo Metropolitan- ja Yomiuri Nippon-orkesterien, Sao Paulon Sinfoniaorkesterin, Melbournen Sinfoniaorkesterin sekä Singaporen Sinfoniaorkesterin solistina.

Antti Siiralan tulevaisuuden kiinnityksiin kuuluvat mm. konsertit Tokion NHK-orkesterin kanssa Neville Marrinerin johdolla, uusintavierailut Birminghamin ja San Franciscon sinfoniaorkestereiden solistina sekä resitaali Berliinin Filharmonian pianosarjassa.